Späť na všetky články
pred 1 rokom 5936 videní | 6 minúty čítania

Kam ísť na dovolenku v novembri? Vyberáme top 8 hotelov a destinácií

Kam ísť na dovolenku v novembri? Vyberáme top 8 hotelov a destinácií
Pozrite si prehľad plný exotických destinácií a prekrásnych hotelových rezortov z ponuky Idem.sk

Sú tu nejakí odporcovia zimy a zároveň milovníci exotických dovoleniek? Veríme, že áno. Práve pre vás sme si totiž pripravili prehľad plný exotických destinácií a prekrásnych hotelových rezortov z ponuky Idem.sk, kde na vás čakajú dokonalé pláže, romantika a relax.

V článku nájdete prehľad ôsmich hotelov a destinácií z našej ponuky exotických dovoleniek. Maldivy, Maurícius, Kuba, Dominikánska republika, Mexiko, Spojené Arabské Emiráty, Bali i Seychely. Stačí si len vybrať.

 

oblubena dovolenkova destinacia seychely

Seychely patria dlhodobo k najobľúbenejším dovolenkovým destináciám. Váš novembrový výhľad potom môže vyzerať napríklad takto

 

Maldivy

Lily Beach Resort & Spa*****

Komplex Lily Beach Resort & Spa sa nachádza na prekrásnom atole South Ari Atoll, približne 80 km od letiska v Male. Ponúka unikátny all inclusive koncept Platinum Plan, pre ktorý je veľmi populárny a zahŕňa množstvo benefitov – delikatesy od výmyslu sveta, širokú ponuku nápojov, vstup do športového komplexu, výlety, rybolov i romantickú plavbu loďou pri západe slnka.

Na svoje si tu prídu rodiny s deťmi i zamilované páry, ktoré snívajú o dokonalej romantickej dovolenke. Ak sa chcete o Maldivách dozvedieť viac, určite prečítajte si prečítajte tiež nášho kompletného sprievodcu touto destináciou.

> viac informácií o rezorte

 

 

Maurícius

Shandrani Beachcomber Resort & Spa*****

Luxusný hotelový komplex Shandrani Beachcomber Resort & Spa uspokojí aj tých najnáročnejších. V 5-hviezdičkovom rezorte si v pokoji zahrajte golf či tenis, rozmaznávajte sa v špičkovom wellness centre alebo si užívajte relax pri slnení sa na jednej z troch pláží s bielym pieskom.

Maurícius je domovom prekrásných pláží, nachádza sa tu vodopád Chamarel i takzvaná Sedemfarebná zem. Zaujímavosti o Mauríciu “z prvej ruky” si môžete prečítať v jednom z našich rozhovorov.

> viac informácií o rezorte

 

 

Dominikánska republika

Hotel Barceló Bavaro Palace*****

5-hviezdičkový hotel Barceló Bávaro Palace je jedným z najlepších luxusných hotelov v letovisku Punta Cana, ideálny pre všetkých, ktorí milujú slnko, jemný zvuk karibského vánku a krištáľovo čistú vodu pri koralových útesoch.

Hotel sa nachádza vedľa jednej z 10 najkrajších pláží na svete – pláži Bavaro. Letovisko Punta Cana sa v rámci celej Dominikánskej republiky teší najväčšiemu záujmu turistov zo všetkých kútov sveta. Samozrejme, môžete si vybrať aj iné letoviská, napríklad Bayahibe, La Romana či Samana. Dominikánska republika tiež dokáže očariť históriou a okolitou prírodou.

> viac informácií o rezorte

 

Mexiko

Barceló Maya Palace*****

Krásny hotel Barceló Maya Palace sa nachádza na pobreží jednej z najkrajších pláží v celom Karibiku a je obklopený legendárnou krásou riviéry Maya. Ide o luxusný hotel s exkluzívnymi službami, nachádza sa tu šesť reštaurácií, všetky s výhľadom na Karibské more.

Nájdete tu tiež fitnes centrum, nákupné centrum či spa, bary i surfovací bazén. Okrem letoviska Riviera Maya je známe aj letovisko Cancún, navštíviť tiež môžete o niečo pokojnejšie letovisko Playa del Carmen. Ak si nie ste stopercentne istí ohľadom dovolenky v Mexiku, veríme, že po prečítaní článku o ohromujúcich lokalitách Mexika nebudete váhať už ani sekundu.

> viac informácií o rezorte

 

Kuba 

Hotel Iberostar Varadero*****

Hotel Iberostar Varadero je luxusný 5-hviezdičkový komplex situovaný oproti svetoznámej pláži Varadero na Kube. Vďaka kvalitným službám, priestranným izbám a širokému spektru voľnočasových aktivít je tento hotel perfektnou voľbou pre nezabudnuteľnú rodinnú dovolenku. 

Pobyt v hoteli sľubuje jedinečné zážitky, spoznávanie Kuby prostredníctvom gastronómie, tradícií a kubánskej hudby. Určite nevynechajte najkrajšie kubánske pláže a pred cestou si prečítajte aj náš inšpiratívny rozhovor o Kube so Slovenkou Veronikou. Ak by sa vám málilo, začítať sa môžete aj do nášho článku o najväčších zaujímavostiach Kuby, ktoré tu rozhodne nesmiete vynechať. 

> viac informácií o rezorte

 

 

Spojené Arabské Emiráty

Hotel Atlantis The Palm*****

Hotel Atlantis The Palm patrí medzi tie najkrajšie na svete. Rozprávkový hotel, ktorý sa nachádza v Dubaji, má rozlohu 46 hektárov, pričom 17 hektárov z plochy tvorí vodný park.

Hotel Atlantis ponúka úžasné vodné aktivity, ktoré si môže vychutnať celá rodina. Štýlový komplex zahŕňa 23 reštaurácií s delikatesami od výmyslu sveta, obchody, bary, nočné bary i zábavný park. Na tomto mieste sa nudiť určite nedá. Okrem toho je Dubaj fantastickým miestom, kde môžete zažiť safari i lyžovačku, okúpať sa na prekrásnych plážach či obdivovať 150-metrový rám s presklenou podlahou

> viac informácií o rezorte

 

Indonézia

Ayodya Resort Bali*****

Hotelový komplex Ayodya Resort Bali predstavuje zmes pohostinnosti, pôvabu a ochoty personálu prinášať dokonalý štandard a zážitok pre všetkých. Rezort je stelesnením typickej balijskej architektúry a pripomína majestátny vodný palác.

Celé prostredie je navrhnuté v súlade s princípmi harmónie a romantiky. Užiť si môžete bezkonkurenčný servis, výborné masáže a spa procedúry, ako aj autentické miestne pochúťky. Bali patrí medzi jeden z najlepších ostrovov na svete, tento rok obsadil tretiu priečku. Nachádza sa tu aj unikátna pláž s ružovým pieskom. Viac o čarovnom ostrove Bali si môžete prečítať v jednom z našich rozhovorov.

> viac informácií o rezorte

 

Seychely

Hotel Savoy Resort & Spa*****

Rezort leží pri jednej z najkrajších pláží Mahé a očarí vás najmä štýlovým dizajnom a uvoľnenou atmosférou. Nachádza sa v blízkosti pláže Beau Vallon, ktorá je dlhá až tri kilometre.

Seychely sú rajom zamilovaných, a to oprávnene. Hotel Savoy Resort & Spa ponúka rôzne druhy pobytových balíkov pre novomanželov, takže o medové týždne máte postarané rýchlo a bez starostí. Môžete si vychutnať romantické večere, plavby, spa procedúry, wellness alebo aj rôzne športové aktivity vo dvojici.

> viac informácií o rezorte

 

Ďalšie ponuky prémiových aj cenovo dostupných exotických dovoleniek nájdete na stránke idem.sk.

 

 

Zažite si exotiku s Idem.sk

Súvisiace články
pred 10 mesiacov 49085 videní | 3 minúty čítania