Späť na všetky články
pred 9 mesiacov 7390 videní | 4 minúty čítania

5 dôvodov, prečo dovolenkovať v Concorde Luxury Resort na Severnom Cypre

5 dôvodov, prečo dovolenkovať v Concorde Luxury Resort na Severnom Cypre
O tom, že hotely Concorde sú špičkou, svedčí nielen množstvo ocenení, ale aj viacero zmysluplných certifikátov.

Sieť hotelov Concorde získala niekoľko hodnotných certifikátov a ocenení. Do tejto siete patrí aj hotel Concorde Luxury Resort na Severnom Cypre, ktorý sa v minulom roku stal najlepším cyperským kasíno rezortom. A to nie je všetko.

 

luxusny hotel concorde luxury resord

Pohľad na hotel Concorde Luxury Resort. Zdroj: concordehotels.com.tr

 

1. Ocenenie World Travel Awards

World Travel Awards sa neudeľujú len celosvetovo, ale ocenené bývajú aj hotely a rezorty v rámci jednotlivých regiónov.

Hotel Concorde Luxury Resort na Severnom Cypre otvorili ešte len minulý rok a už sa stihol stať najlepším kasíno hotelom na Cypre.

luxusne kasino v hoteli Concorde

Kasíno v Concorde Luxury Resort. Zdroj: concordehotels.com.tr

To však nie je všetko. Sieť hotelov Concorde má okrem dvoch ubytovacích zariadení na Cypre aj ďalší hotel v Turecku. Ten si za niekoľko rokov vyslúžil 30 regionálnych ocenení. Porota ho niekoľkokrát označila za najlepší európsky all inclusive rezort alebo najlepší rodinný rezort v celom Turecku.

pohlad na vonkajsi bazen pred hotelom Concorde

Hotel Concorde Deluxe Resort sa stal najlepším rodinným rezortom v Turecku. Zdroj: concordehotels.com.tr

O tom, že hotely Concorde sú naozaj špičkou, svedčí nielen množstvo ocenení, ale aj viacero zmysluplných certifikátov. Sieť sa môže pochváliť napríklad certifikátom Bureau Veritas alebo Green Key, ktorý sa udeľuje prevádzkam so zmyslom pre environmentálnu zodpovednosť a udržateľnosť.

Dovolenku v tureckom Hotel Concorde Deluxe Resort nájdete aj v ponuke Idem.sk,

 

2. Vhodný pre rodiny s deťmi

Vráťme sa však späť k Concorde Luxury Resort. Hotelový rezort, ktorý leží v letovisku Bafra, nie je len synonymom luxusu. Ubytovanie v tomto hoteli je vhodné aj pre rodiny s deťmi.

Z hľadiska praktickosti rodičia uvítajú, že deti sa budú môcť zabaviť v detskom klube . V prípade potreby majú dospelí k dispozícii aj vybavenie alebo služby navyše, a to napríklad detskú stoličku, postieľku, kočík či opatrovanie detí.

Hlavne pri deťoch, ktoré nezjedia všetko, je veľkou výhodou, že do stravovania je zaradený aj detský bufet.

 

3. Aquapark a blízkosť pláže

Tým sa však benefity pre rodiny s deťmi nekončia. Viac ako špeciálnej strave alebo praktickému vybaveniu sa deti potešia tomu, že hotel má svoj vlastný aquapark s množstvom toboganov a šmykľaviek. Jeho súčasťou je, samozrejme, aj detský bazén.

Milovníci mora a pláží sa však nemusia obávať, aquapark nie je jedinou vodnou plochou v Concorde Luxury Resort. K hotelu prislúcha aj súkromná pláž s pozvoľným vstupom do mora.

 

4. Nadštandardné ubytovanie

Niekto cestuje na dovolenku za morom, iní si zas užívajú relax a ničnerobenie. V Concorde Luxury Resort, ktorý má v ponuke celkovo 569 štýlovo zariadených izieb, nájdete oboje.

Pri rezervácii dovolenky si môžete vybrať spomedzi týchto ubytovacích alternatív:

  • dvojlôžková izba
  • izba s manželskou posteľou a prístelkou (3-členná rodina)
  • izba s dvoma veľkými posteľami (4-členná rodina)

 

Izby majú približne 45 metrov štvorcových, takže sú dostatočne priestranné. Navyše, zvoliť si konkrétne ubytovanie môžete aj podľa toho, či chcete výhľad na more, bazén alebo záhradu.

Do pozornosti dávame aj ďalšie vybavenie izieb:

  • WC a sprcha
  • trezor
  • minibar
  • Wi-Fi a televízor
  • fén
  • klimatizácia
  • a iné.

 

5. Pestrá strava

Ak radi ochutnávate špeciality dovolenkových destinácií, no neodopriete si ani ďalšie dobroty, určite uvítate ultra all inclusive. A práve takáto forma stravovania je súčasťou pobytu v Concorde Luxury Resort, kde si pochutnáte na skvelých jedlách počas celého dňa.

Okrem bufetu v hlavnej reštaurácii, nedeľného brunchu či neskorých raňajok budete mať k dispozícii polnočný bufet aj ľahšie občerstvenie vo vybraných baroch.

 

Pre skutočných milovníkov nových chutí je pripravených šesť à la carte reštaurácií (mexická, turecká, ázijská, talianska, orientovaná na plody mora a grilované pochúťky). Či zostanete počas pobytu verní len jednej, alebo vyskúšate z každého niečo, to zostáva na vás. 

 

Bonus

Teraz je len otázkou, ako sa do Concorde Luxury Resort dostať. Máme však pre vás dobrú správu. Na Severný Cyprus s Idem.sk poletíte priamo z Bratislavy aj Košíc. Platí pritom, že pobyty sa organizujú na sedem, desať alebo jedenásť nocí.

 

Zažite si Concorde Luxury Resort s Idem.sk

Súvisiace články
pred 9 mesiacov 49028 videní | 3 minúty čítania