Späť na všetky články
pred 1 rokom 3198 videní | 8 minúty čítania

Pripravte sa na leto: Vyberáme tipy na najlepšie first minute dovolenky

Pripravte sa na leto: Vyberáme tipy na najlepšie first minute dovolenky
Aj vy si radi plánujete dovolenku v predstihu? Potom si pozrite náš výber najlepších first minute zájazdov z ponuky Idem.sk.

Aj vy si radi plánujete dovolenku v predstihu? V tom prípade si pozrite výber najlepších first minute zájazdov z ponuky Idem.sk a vyberte si vašu vytúženú dovolenku na leto. Máte chuť na Grécko, Turecko alebo Španielsko?

 

Concorde Luxury Resort (Severný Cyprus)

Nový hotelový rezort Concorde sa nachádza v luxusnom cyperskom letovisku Bafra, ktoré je vychýrené nádhernými plážami.

Hostí poteší nielen moderným a štýlovým ubytovaním s množstvom služieb, ale aj stravovaním vo forme ultra all inclusive s polnočným bufetom a nočným občerstvením.

Kvalitné jedlá a nápoje tu teda máte k dispozícii prakticky nonstop. Deti dozaista nadchne aquapark, ako aj animačný program.

Veľkým plusom hotela je aj jeho poloha priamo pri súkromnej pieskovej pláži s pozvoľným vstupom do mora s krištáľovočistou vodou.

> viac informácií o hoteli

 

Lindos Princess Beach (Grécko, Rhodos)

V hoteli Lindos Princess Beach si môžete vybrať z viacerých dostupných izieb – od štandardných s manželskou posteľou až po luxusne zariadené apartmány, v ktorých sa dá aj pracovať. 

Kým si vy budete vychutnávať wellness alebo koktail v bare, o vaše deti sa postarajú skúsení animátori z Detského klubu, ktorí im zabezpečia naozaj pestrý program.

Deti sa môžu zapojiť do aktivít ako je modelovanie, kreslenie, varenie či hľadanie pokladu. Samozrejme, animačný program zahŕňa aj športy.

Ak si chcete užiť zábavu vo vode, vybrať si môžete zo šiestich bazénov – dva sú s plytkou vodou pre deti, dva klasické bazény, jeden relaxačný a jeden krytý s vyhrievanou vodou.

> viac informácií o hoteli

 

Evenia Zoraida Beach Resort (Španielsko)

Štvorhviezdičkový hotel s all inclusive službami, ktorý je výbornou voľbou pre rodinné dovolenky s deťmi.

Tak by sa dal jednou vetou opísať Zoraida Park & Garden Resort na pobreží Stredozemného mora. Hotel vyniká výbornou polohou, keďže sa nachádza len pár metrov od kvalitnej pláže.

Rezort a jeho okolie je ideálnym prostredím pre komfortnú dovolenku, kde nemusíte nič riešiť. Všetko potrebné totiž máte hneď po ruke. Od kvalitného all inclusive stravovania formou bufetu až po zábavné aktivity pre celú rodinu.

> viac informácií o hoteli

 

Argile Resort (Grécko, Kefalónia)

Na južnom pobreží zeleného ostrova Paliki sa nachádza luxusný rezort Cephalonia Palace. Na pláži s červeným pieskom Xi a krištáľovočistou vodou na vás čakajú nezabudnuteľné zážitky a bezstarostné slnečné dni.

Krása okolitej prírody, luxus hotela a rodinná atmosféra sú ideálnou kombináciou na príjemnú grécku dovolenku. Hotel svojim hosťom ponúka perfektné služby a je vhodný aj pre rodiny s deťmi. Nachádza sa tu detský bazén, detské ihrisko a nechýba ani detský klub.

Môžete si tu vychutnať rôzne druhy športových aktivít, ako napríklad tenis, stolný tenis, volejbal či vodné športy.

> viac informácií o hoteli

 

Sultan of Dreams (Turecká riviéra)

Obľúbený hotelový rezort medzi Side a Manavgatom je perfektným miestom na dovolenku pre všetky vekové kategórie.

Čaká na vás pokojná atmosféra, veľký bazénový komplex, aquapark, miniklub a prekrásna záhrada. Hotelový rezort má výbornú polohu, nachádza sa iba 50 km od letiska v Antalyi. Môžete sa tešiť na služby wellness, turecké kúpele, masáže, ako aj na rôzne druhy športových aktivít. 

V blízkosti rezortu sa nachádza krásne široká kamienkovo-piesočnatá pláž, ak sa prejdete ďalej, môžete sa tešiť aj na čisto pieskové pláže.

> viac informácií o hoteli

 

Arina Beach Resort (Grécko, Kréta)

Hotelový komplex Arina Beach Resort je obľúbené miesto pre všetkých, ktorí hľadajú krásne pláže a množstvo vitamínu “sea”.

Obrovský hotelový komplex sa rozkladá na ploche 40 hektárov a nachádza sa tu až 295 izieb. Vybrať si však môžete aj maličké bungalovy s krásnym výhľadom na more.

Hotel sa môže pochváliž výbornou kuchyňou – krétskou, stredomorskou, ako aj medzinárodnou. Komplex sa nachádza v blízkosti krásneho mesta Heraklion.


Nádherné západy slnka si môžete užiť vďaka perfektnému výhľadu z terasy, kde vám priateľskí personál naservíruje tie najlepšie miešané drinky.

> viac informácií o hoteli

 

Capo di Corfu (Grécko, Korfu)

Hotel zasadený do kvitnúcej záhrady ponúka príjemnú dovolenkovú atmosféru, znamenité služby aj krásnu pieskovú pláž. Hotel má výbornú polohu a je to skvelý východiskový bod na rôzne výlety po celom ostrove.

Deti sa môžu vyšantiť na tobogánoch, dospelí zasa zrelaxovať na dobrej masáži alebo pri hraní plážového volejbalu. Hotelový komplex sa nachádza priamo pri krásnej a dlhej pieskovej pláži, ktorá má pozvoľný vstup do mora, takže je vhodná aj pre deti.

Hotel sa nachádza blízko medzinárodného letiska Korfu, cesta z letiska do hotela vám tak zaberie iba hodinu.

> viac informácií o hoteli

 

Arion Green Riviera (Grécko, Zakynthos)

V jednoduchosti je krása. A práve tým sa riadia v hotelovom komplexe Arion Green Riviera. Spojenie elegancie, jednoduchosti, špičkových služieb, dokonalej pohody a nikdy nekončiaceho odpočinku – tak si svoju vysnívanú dovolenku predstavujú všetci. 

Hotel ponúka 50 špičkovo zariadených izieb, ktoré sú maximálne priestranné a komfortné. Vďaka veľkým oknám a balkónom sa môžete tešiť na krásne výhľady a sledovanie západov slnka aj v pohodlí vašej izby.


V Arion Green Riviera nechýbajú špičkové gastro služby, fitness, športové aktivity, bazén či wellness.

> viac informácií o hoteli

 

Mare Monte Beach (Grécko, Kréta)

Na severozápadnom pobreží Kréty stojí priamo pri dlhej pieskovej pláži čarovný hotel Mara Monte Beach.

Tento dovolenkový rezort sa môže pochváliť výbornými gastro službami a pohodovou atmosférou, ktorú vytvára priateľský a príjemný personál. Môžete sa tešiť na rôzne športové aktivity a prekrásne okolitá mestečká, ktoré stoja za preskúmanie.

Maličké obchodíky, taverny a bary, ktoré sú dokonalé autentické, patria medzi najobľúbenejšie miesta, ktoré navštevujú turisti ubytovaní v Mara Monte Beach.

> viac informácií o hoteli

 

Evita Bay (Grécko, Rhodos)

Novopostavený moderný hotel otvoril svoje brány v júni 2019, takže patrí aj medzi naše najnovšie ponúkané prírastky.

Nachádzajú sa tu rôzne typy izieb, ktoré sú zariadené v minimalistickom štýle. Hotel sa nachádza priamo na prekrásnej pieskovej pláži. Necelé tri kilometre od hotelového rezortu Evita Bay si môžete pozrieť prekrásne pramene Kalithea.

Z hotelovej terasy si môžete užiť pokojný výhľad na more a vychutnávať si obľúbené lokálne pochúťky, typické pre grécke letovisko Rhodos.

> viac informácií o hoteli

 

Prečo si kúpiť dovolenku z ponuky first minute?

Môžete si vybrať akýkoľvek termín

Termín je pre mnohých dovolenkujúcich hotový postrach, keďže niektorí si musia dovolenkové dni v práci nahlasovať dostatočne včas a aj niekoľko mesiacov pred oficiálnym začiatkom pobytu. Kombinácia dokonalého hotela a ideálneho termínu presne podľa vašich predstáv je často možná iba pri výbere z ponuky first minute.

Najlepšie izby s tým najlepším výhľadom

Možnosť vybrať si izbu s dokonalým výhľadom priamo na more? Takýto “luxus” si často môžete zvoliť iba mimo hlavnej sezóny a pár mesiacov pred začiatkom dovolenky – teda z ponuky first minute.  

Ponuka je najširšia

Tie najlepšie a najobľúbenejšie hotely sú v rámci first minute vždy dostupné. Čo to znamená? Žiadne kompromisy, žiadne váhanie, môžete si vybrať presne ten hotelový komplex, ktorý vám vo všetkom stopercentne vyhovuje. 

Možnosť získania vysokej zľavy

Keďže budete patriť medzi prvých zákazníkov, ktorí si konkrétny pobyt zakúpia, čaká na vás aj vyššia zľava. Môžete si napríklad vybrať luxusnejšiu destináciu, hotel či izbu, ako by ste si vybrali bez vysokej zľavy.

Dovolenka ideálna pre veľké skupiny

Chceli by ste sa vybrať na skupinovú dovolenku, no zladenie termínov je pre vás nemožné? Využite ponuky first minute dovoleniek, kde si vopred môžete zvoliť a naplánovať taký termín, ktorý bude vyhovovať úplne všetkým z vašej “partie”.


Ponuku aktuálnych first minute zájazdov za zvýhodnené ceny nájdete na stránke idem.sk.

 

Vydajte sa za oddychom s nami!

Súvisiace články
pred 1 rokom 56209 videní | 3 minúty čítania