Späť na všetky články
pred 1 rokom 1950 videní | 7 minúty čítania

Neodolateľná ponuka: Jarné prázdniny v Spojených arabských emirátoch už od 698 eur komplet

Neodolateľná ponuka: Jarné prázdniny v Spojených arabských emirátoch už od 698 eur komplet
Ešte stále si stíhate rezervovať dovolenku do Spojených arabských emirátov za špeciálne last minute ceny.

Od polovice februára do začiatku marca budú mať školáci jarné prázdniny. Ak ich chcete potešiť a dopriať oddych aj sebe, ešte stále si stíhate rezervovať dovolenku do Spojených arabských emirátov.

 

V čase, keď sme písali tento článok, bolo na Blízkom východe príjemných 24 stupňov. Teploty sa majú ešte mierne zvýšiť a slnečné majú byť podľa AccuWeather aj nasledujúce týždne. A presne v tom čase môžete byť na dovolenke v Spojených  arabských emirátoch aj vy.

valentin v Spojenych arabskych emiratoch

S Idem.sk vycestujete už v druhej polovici februára, a to práve vtedy, keď majú školáci jarné prázdniny. Last minute dovolenkou teda potešíte seba aj deti.

Na výber máte dva emiráty – buď pôjdete letecky z Bratislavy do Dubaja alebo sa vyberiete do emirátu Ras Al Khaimah, ktorý leží v najsevernejšej časti krajiny.

Aby sme vám pomohli s rozhodovaním, uvádzame niekoľko tipov.

 

Hotel Citymax Bur Dubai***

V historickej časti Bur Dubaj sídli moderný hotelový komplex Citymax, ktorý je takpovediac v centre diania. V blízkosti hotela nájdete množstvo podnikov, v ktorých sa dá vyžiť cez deň aj v noci. Skvelý dovolenkový zážitok umocňuje aj moderné vybavenie, v hoteli sa totižto nachádza až 691 izieb kategórie štandard, ktoré majú vlastnú kúpeľňu s vaňou alebo sprchou.

Samozrejme, nesmieme zabudnúť ani na pláž a kúpanie. Čo sa týka tohto hotela, ten vám zadarmo sprostredkuje presun do plážového parku. Spozornieť by teraz mali hlavne milovníci nakupovanie, pretože hotel zabezpečuje zadarmo aj prepravu do neďalekých obchodných centier.

Sieť hotelov Citymax sa stala najlepšou na svete v rámci svojej cenovej kategórie.

Na svoje si v Bur Dubaj prídu aj aktívnejší dovolenkári. Tí môžu objavovať krásy štvrte Bastakia, v ktorej sídli najstaršia dubajská budova, alebo môžu zájsť do tamojšieho múzea či galérie.

Last minute cena: 698 eur so všetkými poplatkami
Trvanie: 23. 2. – 2. 3. 2019 (7 nocí)
Stravovanie: raňajky
Doprava: letecky z Bratislavy
Pozrieť ponuku

 

Hotel Holiday Inn Dubai – Al Barsha****

V Dubaji ešte chvíľu zostaneme a vezmeme vás do hotela, ktorý je jeden z najlepších pri porovnávaní ceny a kvality. Štyri hviezdy mu teda patria oprávnene.

Aby ste sa však presvedčili sami, prinášame niekoľko základných informácií. Okrem bazénov pre dospelých sa v hoteli nachádza aj bazén pre deti. Dopriať si však nemusíte iba kúpanie, ale môžete zájsť aj na masáže, do sauny alebo salónu krásy. Stravovanie je zabezpečené v niekoľkých reštauráciách – vybrať si môžete napríklad medzi indickou alebo thajskou.

Čo sa týka bývania, v hoteli sa nachádza 309 elegantných izieb a apartmánov, ktoré sú zariadené v modernom štýle s tradičnými arabskými prvkami. Je už iba na vás, pre ktorú z nich sa rozhodnete.

Last minute cena: 838 eur so všetkými poplatkami
Trvanie: 23. 2. – 2. 3.  (7 nocí)
Stravovanie: raňajky
Doprava: letecky z Bratislavy
Pozrieť ponuku

 

Hotel Double Tree by Hilton Resort & Spa Marjan Island*****

Už pri príchode do hotela Double Tree by Hilton v emiráte Ras Al Khaimah vás bude čakať niečo špeciálne. Každý hosť totižto ako milú pozornosť dostane čokoládové cookies, ktoré hotel sám vyrába.

A to je len začiatok. Tento päťhviezdičkový hotel, ktorý sa rozprestiera na umelo vybudovanom ostrove Marjan, ponúka takpovediac všetko. Patrí k nemu súkromná pláž s dĺžkou 650 metrov. Ak by sa vám málilo, k hotelu prislúcha ďalších sedem bazénov (z toho dva sú pre deti) a wellness centrum.

Hotel Double Tree by Hilton Resort & Spa Marjan Island

Hotel Double Tree by Hilton Resort & Spa Marjan Island

Pre milovníkov športu máme taktiež dobrú správu – v priestoroch komplexu si môžete zahrať plážový volejbal, bedminton, stolný tenis alebo sa môžete venovať vodným športom.

Čo sa týka stravovania, na výber sú jedlá domácej aj svetovej kuchyne. Spomedzi mnohých služieb spomenieme ešte napríklad opatrovanie detí, animačné aktivity či obchod so suvenírmi.

Na základe toho, čo sme uviedli vyššie, máte na ubytovanie určite vysoké nároky. Nemusíte sa však obávať, vybavenie izieb je moderné, vkusné a zároveň komfortné. Na výber je hneď niekoľko typov – v ponuke sú izby Guest (kúpeľňa s vaňou a ďalším vybavením), Deluxe s výhľadom na more alebo Bay Club s väčším priestorom a prístupom na súkromnú pláž.

Pre toto, ako aj pre mnoho ďalších benefitov sa Double Tree by Hilton na ostrove Marjan stal najžiadanejším all inclusive hotelom z ponuky exotických dovoleniek.

Last minute cena: 998 eur so všetkými poplatkami
Trvanie: 23. 2. – 2. 3.  (7 nocí)
Stravovanie: polpenzia
Doprava: letecky z Bratislavy
Pozrieť ponuku

 

Prečo Spojené arabské emiráty?

Ak ste doteraz v Spojených arabských emirátoch neboli a zvažujete, ako sa rozhodnúť, táto časť je určená práve pre vás.

Ako uvádza portál SafeAround, Emiráty sú 31. najbezpečnejšou krajinou na svete. Nehrozia teda žiadne okradnutia vreckármi, rovnako nízka je aj pravdepodobnosť dopravných nehôd.

Pokojné môžu zostať aj dámy, bezpečnosť žien-cestovateliek je taktiež nízka a pohybuje sa na úrovni európskych krajín, Austrálie či Kanady.

preco Spojene arabske emiraty

Nemožno sa preto diviť, že do Spojených arabských emirátov ročne prichádza približne 15 miliónov turistov. Tí tú okrem bezpečného dovolenkovania nachádzajú aj krásne pláže a dobrodružstvo. Vedeli ste napríklad, že emirát Ras Al Khaimah je z hľadiska dobrodružných zážitkov najlepšou turistickou destináciou na Strednom východe?

A to nie je všetko. V rámci tohto regiónu sa stal Dubaj najlepšou destináciou vôbec, podľa hodnotiteľov cien World Travel sa v tomto meste nachádza aj najlepšie letisko a najlepšie hotely.

Spojene arabske emiraty Dubaj

Dubaj sa stal najlepšou destináciou Stredného východu.

Spojené arabské emiráty však nedosahujú takéto úspechy iba na regionálnej úrovni, mnoho ocenení World Travel získali aj v celosvetovom porovnávaní.

Sieť hotelov Citymax, do ktorej patrí aj ten v štvrti Bur Dubaj, sa stala najlepšou na svete v rámci svojej cenovej kategórie. V Dubaji sa taktiež nachádza najlepšie obchodné centrum na svete, cenu World Travel v tejto kategórii získal The Dubai Mall. A napokon už len na záver doplníme, že hlavné mesto Abú Zabí sa stalo v roku 2018 celosvetovo najlepšou destináciou na športovanie.

Veríme, že sme vám pomohli rozhodnúť sa, a už premýšľate, čo si zbalíte. Veď načo čakať do leta, keď na exotickú dovolenku môžete ísť už teraz? :)

 

Dodatočné informácie k uvedeným ponukám:

Ceny zahŕňajú: leteckú prepravu Bratislava-Dubai-Bratislava v optimálnej rezervačnej triede vr. letiskových a bezpečnostných poplatkov, letiskovej asistencie a prípadného palivového príplatku, servisný poplatok • transfery letisko–hotel–letisko • príslušný počet nocí vo vybranom ubytovaní • stravovanie podľa výberu • služby
česky hovoriaceho delegáta (úvodná informačná schôdzka + asistencia po telefóne) • zákonné poistenie podľazákona č. 281/01 Zb.

Ceny nezahŕňajú: • pobytovú taxu (platí sa na mieste pri check-oute, 5* hotel - 20 AED/izba/noc, 4* hotel - 15
AED/izba/noc, 3* a 2* hotel 10 AED/izba/noc) • komplexné cestovné poistenie (3,20 EUR/os./deň) • príplatok za vyššiu rezervačnú triedu letenky • uvedené ceny majú informatívny charakter, aktuálnu ponuku Vám radipripravíme

Bližšie informácie o aktuálnych ponukách získate na stránke www.idem.sk. Platí len do vypredania.

 

SAE s Idem.sk

Súvisiace články
pred 1 rokom 89756 videní | 6 minúty čítania
pred 1 rokom 88197 videní | 5 minúty čítania
pred 2 rokmi 83527 videní | 6 minúty čítania