Späť na všetky články
pred 1 rokom 3671 videní | 5 minúty čítania

Kvôli originálnym svadobným fotkám precestovali celý svet. Výsledok je dokonalý

Kvôli originálnym svadobným fotkám precestovali celý svet. Výsledok je dokonalý
Rok cestovali po celom svete, aby vytvorili výnimočnú sériu svadobných fotografií.

Rok cestovali po celom svete, aby vytvorili výnimočnú sériu svadobných fotografií. Aj tak by sa dal opísať romantický príbeh mladého páru, ktorého okrem lásky spája aj túžba po dobrodružstve a spoznávanie nových krajín. Pozrite sa, aké nádherné snímky nájdete v ich svadobnom fotoalbume.

 

cestovatelske svadobne foto

Nick a Zoe Austiovci pochádzajú z New Yersey v USA a spoznali sa ešte v roku 2015. Už ich prvé rande bolo tak trochu iné, ako býva bežne. Sadli si do auta a viezli sa v ňom dve hodiny, len aby sa dostali na pláž a strávili spolu svoj prvý nezabudnuteľný večer.

Slovo dalo slovo a bola z toho láska. Napokon však zistili, že ich spája oveľa viac, než si na začiatku mysleli.

„Keď sme spolu začali chodiť, spojilo nás cestovanie a myšlienka, že máme slobodu rozhodnúť sa, kam ísť ďalej,“ prezradil pre magazín Lonely Planet Nick.

Nick a Zoe jazero Tekapo Novy Zeland

Pri jazere Tekapo na Novom Zélande sa nachádza sakrálny skvost Kostol Dobrého pastiera. Zdroj: instagram.com

„Počas celého nášho života sme mali šťastie cestovať po celom svete. Či už prostredníctvom služobných ciest do zahraničia, štúdia v zahraničí alebo sme boli požehnaní tým, že sme strávili dovolenky v rôznych krajinách. Mali sme vášeň pre cestovanie a spoznávanie,“ dopĺňa ho Zoe.

svadobny tanec v Turecku

Svadobný tanec si užili aj v Turecku. Zdroj: instagram.com

O rok a pol neskôr dostala Zoe poriadne prekvapenie. Nick ju zobral do Paríža a v najromantickejšom meste sveta ju požiadal o ruku.

svadobna cesta Pariz

Počas svadobnej cesty sa vrátili aj do Paríža, kde Nick požiadal Zoe o ruku. Zdroj: instagram.com

Svoje láskyplné áno si napokon povedali 31. decembra 2017, čo sa im podarilo zachytiť aj v jedinečnom svadobnom videu.

 

Termín obradu si nevybrali len tak náhodou. Odkedy sa zasnúbili, rozhodli sa veľa pracovať, aby si poriadne našetrili nielen na svoj veľký deň, ale aj na svadobnú cestu.

Nick a Zoe Santorini

Na dovolenke v gréckom Santorini. Zdroj: instagram.com

„Obaja sme veľa cestovali po celom svete, no nikdy sme necestovali spolu. Pred našou svadbou sme sa rozhodli, že chceme medové týždne tak dlho, ako to bude možné. (...) Existuje ideálnejší spôsob, ako začať, než mať celoročné medové týždne?“hodnotia s odstupom času mladomanželia.

Nick a Zoe svajciarske Alpy

Nick a Zoe vo švajčiarskych Alpách. Zdroj: instagram.com

 

Nový rok, nový život, nové zážitky

Austiovci dali výpoveď v práci, zbalili si kufre a vydali sa na cestu okolo sveta. Chýbať im však nemohli biele svadobné šaty ani ženíchov originálny oblek.

„Niektorí ľudia môžu svoje svadobné šaty predať, iní ich uložia do krabice a nikdy sa na ne opäť nepozrú, niektorí ich nechajú pre svoje deti... Takže čo je zlé na tom zobrať si ich na cestu okolo sveta?“ pýta sa s úsmevom Zoe.

Nick a Zoe Sagrada Familia Barcelona

Pri historickej katedrále Sagrada Familia v Barcelone. Zdroj: instagram.com

Zamilovaný pár počas roka stihol obísť až 33 krajín. Cestovali po Thajsku, boli v Indii, v Himalájach a Egypte, vydali sa aj do Južnej Afriky, no ešte predtým navštívili Srí Lanku, Singapur, Nový Zéland či Japonsko.

Nick a Zoe Cierna hora

Zachytili aj drsnú krásu Čiernej hory. Zdroj: instagram.com

Na svojich potulkách navštívili aj starý európsky kontinent a nádherné zábery sa im podarilo spraviť napríklad aj v rozprávkovom nemeckom zámku Eltz, kde sa nachádza vzácna zbierka obrazov. Svoje cestovateľské turné napokon zakončili mesačným oddychom na Seychelách.

Nick a Zoe Eltz Nemecko

Pri nemeckom zámku Eltz. Zdroj: instagram.com

O svoje fantastické zážitky sa delili aj s ostatnými prostredníctvom blogu Marry Me In Travel, kde zdieľali detaily o každom mieste, ktoré navštívili.

Z každého miesta vznikla dychvyrážajúca séria svadobných fotografií, ktoré obdivuje množstvo ich fanúšikov a ktoré raz budú hrdo ukazovať aj svojim vnúčatám.

Zoe v Himalajach

Zoe v bielych šatách na snehu v Himalájach. Za ňou v diaľke vidno najvyššiu horu sveta Mount Everest. Zdroj: instagram.com

Okrem toho, že im toto rozhodnutie umožnilo navštíviť krásne miesta po celej zemeguli, Zoe a Nick svorne hovoria, že im cesta okolo sveta pomohla vidieť život z inej perspektívy.

Nick a Zoe Velky cinsky mur

Spolu zdolali aj Veľký čínsky múr. Zdroj: instagram.com

„Cestovanie je spôsob, ako nájsť pokoru. Idete do rôznych podnebných oblastí a beriete so sebou iba tie veci, ktoré odnesiete. Občas sa nezdá, že je toho veľa, no potom vidíte, ako žijú iní ľudia a zrazu si uvedomíte, že nepotrebujete toho toľko, aby ste mali šťastný život. Skutočne to dáva veciam novú perspektívu. Nie je to o tom, čo máte, je to o tom, s kým ste a čo robíte,“ uzatvára s pokorou Nick.

Kapadacia Nick a Zoe

V tureckej časti Kapadócia si užili pravú romantiku. Zdroj: instagram.com

Súvisiace články
pred 1 rokom 87041 videní | 6 minúty čítania
pred 1 rokom 85263 videní | 5 minúty čítania
pred 2 rokmi 82790 videní | 6 minúty čítania