Späť na všetky články
pred 1 rokom 225 videní | 4 minúty čítania

Lyžovanie v Rakúsku: tieto TOP služby nemôžu chýbať vo Vašom rezorte

Lyžovanie v Rakúsku: tieto TOP služby nemôžu chýbať vo Vašom rezorte
Ak si aj Vy chcete vychutnať plnohodnotné lyžovanie v Rakúsku so všetkým, čo k nemu patrí, vyberte si dovolenkový rezort, ktorý bude dokonale zodpovedať Vašim požiadavkám. Ak hľadáte TOP rezort, mali by ste si vybrať taký, ktorý ponúka skutočne TOP služby.

Čoraz viac Slovákov vyráža v zime za hranice, aby si vychutnali príjemné lyžovanie v Rakúsku, so špičkovými rakúskymi službami. Nádherné vysoké Alpy, udržiavané lyžiarske strediská, široké svahy, dostatok snehu, čistota, poriadok a príjemné podnebie lákajú do rakúskych veľhôr lyžiarov z blízkeho aj ďalekého okolia. Rakúšania sú hrdí na svojich športovcov, na zjazdových lyžiarov, ktorí v celosvetovom merítku dosahujú vynikajúce výsledky. Niet sa čomu diviť, veď doma majú tie najlepšie podmienky na rozvíjanie svojho talentu.

Ak si aj Vy chcete vychutnať plnohodnotné lyžovanie v Rakúsku so všetkým, čo k nemu patrí, vyberte si dovolenkový rezort, ktorý bude dokonale zodpovedať Vašim požiadavkám. Ak hľadáte TOP rezort, mali by ste si vybrať taký, ktorý ponúka skutočne TOP služby.

 

Na čo by ste sa mali pri výbere lyžiarskeho rezortu zamerať?

 

Výhodná poloha – hotel by sa mal nachádzať neďaleko od lyžiarskeho strediska, aby ste nemuseli ďaleko chodiť pešo. Ak si vyberiete vzdialenejší hotel, zvoľte si taký, ktorý ponúka bezplatnú dopravu skibusom. Najlepšie hotely Vám ponúknu všetky služby na jednom mieste. Nebudete z nich mať ďaleko do obchodu ani na večernú zábavu v bare či na diskotéke.

 

Priestor pre lyže – Váš hotel by mal mať úschovňu, kam si môžete odložiť lyže a lyžiarky. Niektoré hotely ponúkajú aj bezplatnú požičovňu lyží, čo určite oceníte, ak chcete cestovať naľahko.

 

Pohodlné ubytovanie – ak túžite v hoteli zažiť tú správnu zimnú atmosféru, vyberte si taký, v ktorom si budete môcť dobre oddýchnuť po celodennom lyžovaní. Hotel s príjemným posedením v reštaurácii s krbom, vyhradenej pre hotelových hostí alebo v zimnej záhrade či na terase, s detským kútikom a pripojením na Wi-Fi Vám poskytne pohodlie, ktoré hľadáte.

 

Výborné jedlo – každý, kto lyžuje vie, že ide o fyzicky náročný šport a po dni na svahu je nevyhnutné nabrať sily pri dobrom jedle. Kvalitný hotel Vám ponúkne all inclusive stravovanie, servírované menu alebo švédske stoly v cene pobytu. V niektorých rakúskych hoteloch nájdete aj atraktívny biokútik prípadne možnosť zobrať si na zjazdovku vlastnoručne pripravený obedový balíček. TOP rezorty zvyčajne ponúkajú aj množstvo reštaurácií s lokálnou kuchyňou, kaviarne a aprés-ski bary, v ktorých si môžete oddýchnuť pri varenom vínku či dobrom pive.

 

Večerná zábava – ak Vás nebaví po večeroch vysedávať na izbe, určite si vyberte niektorý z rušnejších rezortov, kde to žije aj v noci. Navštívte niektorú z diskoték alebo sa ubytujte v hoteli, ktorý ponúka hudobné a tanečné večery v tradičnom tirolskom štýle.

 

Wellness – pre ešte výdatnejší relax si vyberte hotel, ktorý disponuje bazénom a vírivkou. Obzvlášť dobre padne odpočinok vo vonkajšej vírivke, s výhľadom na majestátne veľhory. Mnohé hotely ponúkajú aj klasické zimné spôsoby zdravého relaxu, ako je možnosť návštevy sauny (fínskej, parnej, infrasauny). Po lyžovaním Vám výborne padne aj masáž od profesionála. Vyberte si hotel, ktorý ponúka bohaté možnosti wellnessu, aby si na svoje prišli všetci členovia Vašej rodiny.

 

Športové možnosti pre nelyžiarov – nie všetci členovia Vašej rodiny sú aktívni lyžiari? TOP strediská poskytujú športové vyžitie aj pre tých, ktorým zjazdové lyžovanie nič nehovorí. Vyberte si stredisko, v ktorom sa môžete do sýtosti sánkovať, prechádzať po krásnych zasnežených lesoch alebo skúsiť nenáročné bežkovanie. Ubytujte sa v hoteli, v ktorom si môžete Vy a Vaše deti zahrať stolný tenis, elektronické šípky či videohry.

 

Neviete s rozhodnúť, ktoré stredisko najviac spĺňa Vaše požiadavky na ideálne lyžovanie v Rakúsku? Kontaktuje nás a poradíme Vám!

 

 

Súvisiace články
pred 1 rokom 436 videní | 3 minúty čítania
pred 7 mesiacov 338 videní | 3 minúty čítania