Späť na všetky články
pred 11 mesiacov 308 videní | 6 minúty čítania

Porovnanie hotelov na Sardínii – ktorý je pre vás ten NAJ?

Porovnanie hotelov na Sardínii – ktorý je pre vás ten NAJ?
Ak sa chystáte objavovať krásy Sardínie, vyberte si k tomu to najlepšie ubytovanie s leteckou dopravou. Predstavujeme vám hotely, ktoré sme starostlivo vybrali pre vašu bezstarostnú dovolenku.

Ak sa chystáte objavovať krásy Sardínie, vyberte si k tomu to najlepšie ubytovanie s leteckou dopravou. Predstavujeme vám hotely, ktoré sme starostlivo vybrali pre vašu bezstarostnú dovolenku.

 

Club Esse Palmasera ****

Kde sa hotel nachádza?

Hotel sa nachádza cca 500 m od centra letoviska Cala Gonone, ktoré je výborným východiskovým bodom pre fakultatívne výlety loďou k odľahlým plážam a morským jaskyniam (viac sa dozviete v našom blogu o Sardínii). Približne 200 m od hotela je príjemná pláž s ružovkastým štrkopieskom, vhodná aj pre rodiny s malými deťmi.

Čo budete mať zahrnuté v cene pobytu?

Pohodlné ubytovanie v rozľahlom klimatizovanom komplexe (v hotelových izbách alebo vo vilkách s balkónmi/terasami), all inclusive služby, zahŕňajúce plnú penziu formou bufetu a open bar pri bazéne, plážový servis, 2 bazény s morskou vodou, prístup na športoviská (tenisové kurty, stolný tenis, futbal, basketbal, plážový volejbal), animačné programy (tanečné kurzy, cvičenie vo vode), vonkajšie parkovisko a bezplatné Wi-Fi pripojenie (v okolí recepcie).

Čím je hotel výnimočný?

Predovšetkým dobrou polohou neďaleko prístavu, širokými možnosťami fakultatívnych výletov a príjemným ubytovaním (s panoramatickým výhľadom na more) s kvalitnými službami.

Naše hodnotenie – pre koho je tento hotel najvhodnejší?

Príjemný hotel s komplexnými službami, ktorý dokáže vyhovieť nárokom rodín s malými deťmi. Kým si vy budete užívať all inclusive starostlivosť, vaše deti sa vybláznia v detskej časti bazéna.

 

 

Marina Club Orosei ****

Kde sa hotel nachádza?

Hotel sa nachádza na pobreží zálivu Golfo di Orosei, cca 90 km od letiska Olbia a 2 km od mestečka Orosei, v blízkosti pieskovej pláže Su Barone.

Čo budete mať zahrnuté v cene pobytu?

All inclusive stravovanie formou bufetu (sardínske a talianske jedlá, tematické večere), klimatizované izby, zariadené v sardínskom štýle, lehátka a slnečníky na pláži, prístup na športoviská (volejbal, tenis, vodné pólo…), animačné programy a večerné show až do 24:00 hod. Vaše deti môžu využiť detská časť bazénu, detské ihrisko a mini klub (s vyškoleným personálom).

Čím je hotel výnimočný?

Hotel ponúka zábavu (vlastný amfiteáter s bohatým programom) a športové vyžitie pre celú rodinu (vrátane cyklistiky, výletov loďou alebo jazdy na koni). Je obklopený zeleňou, má pôsobivú architektúru a nachádza sa blízko pláže.

Naše hodnotenie – pre koho je tento hotel najvhodnejší?

Hotel rodinného typu, vhodný pre rodiny s malými aj väčšími deťmi. Na svoje si tu prídu predovšetkým milovníci aktívneho odpočinku a bohatého spoločenského života.

 

 

Villaggio Liscia Eldi ***

Kde sa hotel nachádza?

Hotelový areál sa nachádza cca 250 m od pláže s bielym pieskom a cca 4 km od slávnej pláže La Cinta a v blízkosti letoviska San Teodoro. Je zariadený v atraktívnom štýle pestrofarebnej sardínskej dedinky, umiestnený uprostred záhrady s korkovými dubmi a granátovníkmi.

Čo budete mať zahrnuté v cene pobytu?

Ubytovanie v apartmánoch s verandou/záhradkou a klimatizáciou. Stravovanie je riešené formou plnej penzie, s možnosťou využiť aj pizzeriu a 2 bary. Hotel ponúka animačné programy, vlastný bazén, športoviská (basketbal, futbal, volejbal a tenis), herné konzoly Nintendo a Wi-Fi v spoločných priestoroch. V cene je i plážový mikrobus na pláž La Cinta, večerný mikrobus do San Teodoro a plážový servis. Vaše deti tu čaká detské ihrisko a miniklub.

Čím je hotel výnimočný?

Hotel sa nachádza cca 2 km od 9-jamkového golfového ihriska Golf Club Puntaldia a cca 55 km od 18-jamkového golfového ihriska Golf Club Pevere. V okolí je taktiež potápačské centrum.

Naše hodnotenie – pre koho je tento hotel najvhodnejší?

Hotel sa nachádza vo veľmi peknom prostredí a vládne tu pohodová atmosféra. Je to skvelý východiskový bod pre výlety, návštevy sardínskych pláží a aktívnu dovolenku pre zamilované dvojice aj pre rodiny s deťmi.

 

 

Le Ginestre ****

Kde sa hotel nachádza?

Hotel sa nachádza približne 1,3 km do centra svetoznámeho letoviska Porto Cervo a cca 250 m od súkromnej pieskovej pláže.

Čo budete mať zahrnuté v cene pobytu?

Hotel poskytuje veľmi atraktívne, klimatizované ubytovanie s výhľadom na more alebo do udržiavanej záhrady, stravovací režim vo forme raňajok, plážový servis (lehátka a slnečníky na pláži), veľký bazén a detský bazén, prístup na tenisový kurt a do fitnessu.

Čím je hotel výnimočný?

Ubytovací areál sa nachádza cca 5 km od 18-jamkového golfového ihriska Golf Club Pevere. V hoteli je možné požičať si vybavenie na vodné športy.

Naše hodnotenie – pre koho je tento hotel najvhodnejší?

Pokojný hotelový areál so skvelou kuchyňou. Nachádza sa uprostred zelene a kvetov, je ideálny na romantickú dovolenku pre zamilované dvojice. Je vhodný aj pre priaznivcov golfu a vodných športov.

 

 

Resort Spa Baia Caddinas ****

Kde sa hotel nachádza?

Tento hotel sa nachádza v malej zátoke, v nádhernej záhrade plnej kvetov a olivovníkov a v bezprostrednej blízkosti pláže s bielym pieskom, cca 2 km od prístavu Golfo Aranci a len cca 20 km od letiska v Olbii.

Čo budete mať zahrnuté v cene pobytu?

Hotel ponúka kvalitné, klimatizované ubytovanie v typickom sardínskom vidieckom štýle, plážový servis, Wi-Fi pripojenie v lobby, SPA a wellnes centrum (masáže, thalassoterapia a pod.), fitness, bazén, detské ihrisko, detský miniklub a materský kútik v reštaurácii.

Čím je hotel výnimočný?

Nachádza sa v okolí golfových ihrísk (Golf Club Pevere, Golf Club Puntaldia), ponúka športové vyžitie pre potápačov a možnosť požičania bicyklov a áut.

Naše hodnotenie – pre koho je tento hotel najvhodnejší?

Resort Spa Baia Caddinas patrí medzi najlepšie hodnotené hotely na Sardínii, vďaka svojim nadštandardným službám, kvalitnému wellnessu a výbornej polohe. Odporúčame ho našim najnáročnejším zákazníkom.

 

Ešte stále neviete, kam pôjdete toto leto? Poraďte sa s nami. Všetky informácie vám radi poskytneme telefonicky, osobne alebo cez chat (pozrite sa do pravého dolného rohu vašej obrazovky).

 

Zájdete tento rok na Sardíniu s nami?

Súvisiace články
pred 1 rokom 2151 videní | 4 minúty čítania
pred 8 mesiacov 1722 videní | 4 minúty čítania
pred 1 rokom 1617 videní | 4 minúty čítania
pred 1 rokom 1432 videní | 4 minúty čítania